Ultimate Fantastic Four - Crossover



Zombiler Ultimate evrenine geçmeyi başardı. Bu durumdan Ultimate evreni nasıl kurtulacak? Yada kurtulabilecek mi? Fantastik Dörtlü tek yetebilecek mi onlara?

İYİ OKUMALAR...


Seriyi takip etmek için okuma listesini indirin;

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Ellerinize sağlık. Teşekkürler.
Unknown dedi ki…
ya şu linkleri mediafire yapsanız yandex bazen indirmiyor
Unknown dedi ki…
oo iyi geldi teşekkürler
Adsız dedi ki…
beyler ilk sayı 4.jpg yüzünden okurken hata veriyor.adminler düzeltmezse cbr formatını rar'a çevirip okuyun.yok ben cbr formatında seviyorum diyorsanız.4.resmi silip tekrar cbr yapın.son olarak çeviri açısından oldukça başarılı buldum.balonlamada zaten iyilerdi.grafik işini de çözmüşsünüz.terminatör serileri ve thor emek veren dostlarımın affına sığınarak çeviride biraz sıkıntılıydı.bir de talihsiz dr.fate olayı var.ama bunların gelişimde çok katkısı olduğuna inanıyorum.yaptığınız iş çok zor.ingilizce seviyemin iyi olmasına ve bir ekipte yer almayı çok istememe rağmen cesaret edemiyorum.ingilizce metini anlamak kolay fakat bunu türkçeye en uygun nasıl çeviririm meselesi insanı çok zorluyor.wittgenstein boşuna dilimizin sınırı dünyamızın sınırlarıdır dememiş.son olarak sayılar için teşekkür ediyorum.elinize sağlık
Spoiler Medya dedi ki…
Bize olan hoş görün için sana teşekkür ederiz. Türkçeye çevirmek konusunda da o kadar korkmana gerek yok derim. Çizgi roman okuyunca zaten dil alışıyor. Cesaret konusunda ise biraz haklısın bu iş cesaret ile ilgili. Ama mutlaka denemeni tavsiye ederim. Denemekten kimseye zarar gelmez.
Adsız dedi ki…
niye okuma sırasında 1-3-4 varda 2 en sonda
Spoiler Medya dedi ki…
Çünkü hikâye başlıklarına göre değil evrenin zaman akışına göre yaptık.
HTask dedi ki…
Teşekkürler